Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде брифинг в централата на партията. Той

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде брифинг в централата на партията. Той
Коментари Харесай

Борисов: Некомпетентност! Путин щял да ни спре газа, но кранчетата са в България ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов  даде брифинг в централата на партията. Той разяснява тематиката с Украйна и спора й с Русия и бойната подготвеност на НАТО. " Искам да знаете какво е решила изпълнителната комисия. Втората тематика ще е за доставката на газ и всичко, което е направила нашата партия. Политическите ни съперници изопачават истини ", сподели той.

" По първата тематика би трябвало да бъдем решителни и да подкрепим всяко решение, което подсигурява нашата отбранителна сигурност. И да не дадем късмет да ни третират като страна, която се колебае. Дни наред очаквам външния министър да има дейна дипломатическа активност, а тя даже не отива на Съвета на външните министри. В момента като най-тежко застрашена, България ще бъде пострадала в случай че се стигне до наказания ", уточни той. 

Министърът на енергетиката е незапознат, всичко го виждат. Една от тактиките на Русия е да вбие клинове. Ако държавното управление реши на територията на България да дойдат сили на НАТО, ние ще го подкрепим. Убедени сме, че в случай че се допусне спор, ще понесем тежки загуби, поради никаквата ни политика през днешния ден. Ние поддържаме всичко по проектите на НАТО, което е написано за България. Това е защитителен проект, с цел да се обуздае възможна експанзия. Учудваща е некомпетентността да споделят, че Путин ще ни спре газ а, тъй като кранчетата са в България ", заяви Бойко Борисов , който добави, че " тръбите са цялостни с газ ".

България има чудесна газ опреносна мрежа. Ние нямаме проблем с газ а и нямаме проблеми и с тока. Учудвам се, за какво не отрегулират цената на тока. Кражбата сега ги сплотява, само че ние би трябвало да защитим храмовете, които имат проблем през днешния ден с тока, мислим да предложим те да минат към битовите консуматори. Това разяснява водачът на ГЕРБ по отношение на новината, че Рилският манастир ще мине на режим поради високи цени.



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР